Shad - mommy and wife 🌾

Old

AllmÀnt, Dias mamma Permalink4
NĂ€r jag tittar tillbaka sĂ„ tĂ€nker jag pĂ„ hur mycket jag har misshandlat min kropp. FrĂ„n skrĂ€pmat till preventivmedel. 
Innan gjorde jag ALLT för att gĂ„ upp i vikt men nu vill jag göra ALLT för att ge ner igen! 

18 mÄnaderskontroll & Vaccination

Dias mamma Permalink0
IgÄr var vi pÄ BVC för dias 18 mÄnaderskontroll samt vaccination. Det gick jÀttebra förutom att hon gÄr inte upp i vikt som hon ska :(
Nu vÀger hon 11 kg och Àr 85 cm lÄng. LÀngden för henne har alltid varit över kurvan men vikten har alltid varit under. Hennes barnmorska försÀkra mig om att det inte Àr nÄgon fara, och att det syns att fisen Àlskar att röra pÄ sig. Bara hon Àr frisk sÄ :)
Efter det sÄ Äkte vi mot mamma och pappa, lÀmnade av Dia dÀr och sedan Äkte jag och jobbade. Jag var hemma kl 18 igÄr puhh!! Idag blir det jobb kl 13-18. Jag har precis lÀmnat av dia pÄ dagis, nu ska jag mysa med maken innan han Äker ivÀg till jobbet.


Godmorgon

Dias mamma Permalink1
Den hĂ€r helgen har jag jobbat, just nu sitter jag pĂ„ bussen pĂ„ vĂ€g mot stan. Hatar att lĂ€mna lillan sĂ„ hĂ€r pĂ„ helgen nĂ€r vi kan vara med varandra och gosa men hon har det bra med sin pappa ❀
Hela veckan kommer gĂ„ att jobba faktiskt, men imorgon har dia 18 mĂ„naders kontroll och vaccination. LĂ€ngtar inte till vaccinationen men vill veta om hon har gĂ„tt upp i vikt sen sist och hur lĂ„ng hon Ă€r. 
-
Till nÄgot annat.
Gud sÄ skönt det Àr att sitta pÄ bussen med musik i öronen och tÀnka pÄ allt och annat!!Till top