Shad - mommy and wife 🌸

Värkar..

Graviditeten Permalink3
Har lite värkar, känns mer som mensvärk. Får hålla tummarna att det händer något!!
Har lagat food också, röd ris med ungsbakad kyckling (kryddat med citronsyra, salt och chillipeppar) SÅ GOTTTTT!!! Väntar bara på att maken ska komma hem, han åkte precis för att träffa min farbror..
Tittade även in lite bebis kläder till Dia, hitta dessa inne på HM.se blev käääär!! Speciellt hängselshortsen, skulle passa perfekt till sommaren då vi åker till Kurdistan :DFira Pajson! ♥

Allmänt Permalink0
Snart åker jag hem till mamsen för att fira min lilla älskade Shayi..
Hon fyllde år igår men idag ska hon ha kalas, shiiiit 8 år har gått sedan hon föddes!! Minns fortfarande dagen hon föddes som om det vore igår! Min lilla älskling, hon ska bli moster snart och hon älskar sin systersdotter så mycket!
Igår så åkte vi till Allum, bara jag och hon =) .. Shoppade massor till henne och så köpte jag amningsbh till mig själv hehe ..


Hjärtat mitt!! Va liten hon har varit!♥♥

BF + 4

Allmänt Permalink0
Godmorgon!
Ligger trött på soffan, har varit vaken väldigt länge.. Älsklingen åkte tidigt idag, han kommer att vara borta nästan hela dagen. Känns lite konstigt eftersom han har VÄGRAT lämna min sida den här senaste tiden haha..
Jag är hungrig som en björn, så ska upp och fixa frukost alldeles strax! Inatt vaknade jag en endaste gång!! Mirakel! så har sovit skönt men är ändå trött :( .. Mammas lilla bebis kommer inte idag heller tror vi inte..
Idag är det även kurdiskfest, 4 stora stjärnor kommer och det kommer säkert vara PROPPFULLT!! Vill verkligen gå men har ingen ork :( .. Maken ÄLSKAR en av artisterna men han orkar inte heller gå på festen hahaha, vad har hänt med oss?!
-
En till sak, haha din lilla hycklare.. GET A LIFE!!
Borde inte ens slösa min DYRBARA tid på en person som dig.. Minns när du sa att min näsa va för stor (Jag är STOLT över hur jag ser ut) och så går du och plastikopererar din näsa?! OJJJJJ, haha hycklare ;)


Till top