Shad - mommy and wife 🌸

Saknar sommaren.

Allmänt, Dia, Dias mamma Permalink0
Åh vad jag saknar sommaren! 
Jag älskar att vara i Sverige under sommaren. Älskar att ta promenader till mamma. 
Sommaren 2013 tog jag och min lilla tjej en liten promenad nästan varje dag. Hon satt för det mesta i vagnen för hon var fortfarande för liten för att ta långa promenader. Men iår tänker jag skippa vagnen. För att vara ärlig så har vi inte använt vagnen på ett bra tag. 
Lite bilder som får mig att sakna vår fina men ack så korta sommar.Hemma hos oss.

Hemma hos oss Permalink0
Jag har skapat kategorien "Hemma hos oss" och där kommer jag att publicera inlägg som har med hemmet att göra. 
Tänkte visa ett par bilder på vardagsrummet. Vi har bott i vår lägenhet sedan december 2011 och ännu är vi inte riktigt klara. Gardiner saknas i vår sovrum, Dias rum och även vardagsrummet. Jag har åter igen möblerat om i sovrummet så imorgon får ni bilder på de :) 
I köket har vi inget bord eftersom bordet är i vardagsrummet. Vi har utomhus möbler i köket just nu hehe! Tills vi köper nya såklart :) 
Nyårs middag

matlagning/bakning Permalink0
 
 
 
 
 
 
 
På nyår så gjorde jag middag här hemma. Mamma, pappa och lillasyster S var här också. Lillasyster Y firade i Halmstad medans lillebror firade det ute med sina vänner. 
Jag gjorde då kyckling i ugn. Till det gjorde jag ris och 2 olika grytor. En kalkon gryta och den andra heter tapsi på kurdiska som innehöll auberginer, squash, tomater, lök, paprika, tomatpuré, och vatten såklart. Kryddor som används är då salt och svartpeppar. Blev så himla god! 
Jag och maken brukar även köpa oliver på orienthouse i gamlestan för att sedan marinera dem goda hemma. Och då lägger jag de i ättiksvinäger, balsamvinäger, salt, citroncyra och bitar av citron. Man lägger in dem och låter dem vara ett tag. När oliverna väl suger år sig dessà smaker blir det så gott :)
.
Nej hörni.
Jag får ta och lägga mig för imorgon börjar min dag redan vid 6:00! 
Godnatt ❤️
 
Till top