Shad - mommy and wife 🌸

Värsta sjukstugan här..

Allmänt Permalink0

Jag.orkar.inte
Dia har varit sjuk i 3 dagar nu, febern ligger runt 39-40 grader. Hon får Alvedon men på kvällarna är det värst. På dagarna mår hon bättre och leker lite men på kvällarna är hon helt utslagen! Jäkla tänder!! Hon har aldrig varit sjuk pga tänder innan. Hatar att se henne så här!
Utöver det så har jag en hosta från helvete, torrhosta!
Vi har varit hemma dem här dagarna, myst för det mesta.
Dagen innan Dia blev sjuk va vi på stan och träffa på min vän S. Vi hade det sååå mysigt! Promenera vid Operan och sedan åt på Jensens.

Fredag

Allmänt Permalink0

Idag har vår lilla familj inte gjort så mycket. Maken kom hem vid 17:00 tiden, vi åt middag och sedan tog en promenad till mamma och pappa. Dia fick gunga lite och vi köpte massor med frukt och goda saker. Nu ligger fisen och sover medan jag och maken sitter och pratar med makens föräldrar och barnen där nere.
Godnatt än så länge mina fina läsare :)

Mysig dag!

Dia Permalink1

Förlåt för de dåliga uppdateringen. Kan inte säga att det inte finns någonting att skriva om för det finns mycket att skriva om, en av dem grejerna är att jag valde att ta ut Dia från dagis. Tänker låta henne börja i februari nästa år av olika anledningar. Har mått dåligt också den här senaste tiden över vissa saker. Saker som jag inte vill skriva om här o bloggen.
.
Till något annat nu.
Idag va jag och Fia ute nästan hela dagen. Valde att lämna barnvagnen hemma. Vi tog bussen till mamma och pappa, och där fick Dia leka massor med morfar sen ut med sin lilla moster. Vi gunga jättemycket. Hon brukar säga kunka (gunga) och ibland sträcker hon ut händerna och säger Yeeeaaaayyy haha, något jag har lärt henne. Då vet man att hon vill gunga. Något nytt hon även har lärt sig är att när man ropar på henne så säger hon haaaa. Eller så brukar hon peka på sin bild när hon va liten och säga beeebbaaaa. Lilla sötnosen. Mycket mer kan hon men det skulle kännas som att skriva en bok här på bloggen haha! Hon kan även säga alla våra namn men på värsta gulliga sättet <3

Till top